Τρόποι Αποστολής

Για να είναι προσιτό ένα βιβλίο στον αναγνώστη, δεν αρκεί μόνο να έχει την σωστή τιμή, αλλά χρειάζεται να είναι και άμεσα διαθέσιμο. Γι’ αυτό τον λόγο οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ MEMENTO συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες ταχυδρομικές εταιρείες, ώστε να φτάνουν γρήγορα και προσιτά στον χώρο σας.

Αποστολές εντός Αττικής

Για τις αποστολές εντός του νομού Αττικής, χρησιμοποιούμε την Easy Mail και τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε 2.50€.

Αποστολές εκτός Αττικής

Για τις αποστολές στο υπόλοιπο της ελληνικής επικράτειας, χρησιμοποιούμε την Speedex και τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε 3.10€.

Δυσπρόσιτοι Προορισμοί

Ενδέχεται ο προορισμός αποστολής της παραγγελίας σας, να θεωρείται δυσπρόσιτος από την συνεργαζόμενη ταχυδρομική εταιρία. Σε αυτή την περίπτωση η Επιχείρηση θα επικοινωνήσει με τον Πελάτη ούτως ώστε να συνεννοηθούν για τον τρόπο της αποστολής της παραγγελίας. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει:

α) Την παραλαβή της παραγγελίας από το πλησιέστερο στον προορισμό πρακτορείο της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας, χωρίς περαιτέρω κόστος

β) Την αποστολή της παραγγελίας στον προορισμό της, με επιπρόσθετο κόστος 4,40€ στα ήδη προαναφερθέντα έξοδα αποστολής (σύνολο 7,50€).

Εάν έχετε αμφιβολία σχετικά με τα έξοδα αποστολής, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αποστολές Εξωτερικού

Για τις αποστολές σε χώρες εκτός Ελλάδας χρησιμοποιούμε τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Το κόστος αποστολής στην Ζώνη 1 των ΕΛΤΑ ανέρχεται στα 8.40€ και για την ζώνη 2, στα 9.70€. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ.

Χρόνοι Αποστολής

Οι χρόνοι αποστολής καθορίζονται από την ταχυδρομική εταιρεία. Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ MEMENTO κατά την διεκπεραίωση και αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας στείλουν ένα e-mail όπου θα αναγράφεται το tracking code, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε την παραγγελία σας στον ιστότοπο της ταχυδρομικής εταιρείας.

Συνήθως, χωρίς να είναι δεσμευτικό, οι αποστολές εντός Αττικής παραδίδονται εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την διεκπεραίωση της παραγγελίας.

Οι αποστολές εκτός Αττικής παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αποστολές οι οποίες πρέπει να φτάσουν σε απομακρυσμένους ή δυσπρόσιτους προορισμούς ενδέχεται να καθυστερήσουν περισσότερο.

Κατά κανόνα οι αποστολές εξωτερικού που προορισμό έχουν την Ζώνη 1 των ΕΛΤΑ, παραδίδονται σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες, ενώ οι αποστολές που έχουν προορισμό την Ζώνη 2, παραδίδονται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης δεν εξαρτάται μόνο από τα ΕΛΤΑ αλλά και από την ταχυδρομική υπηρεσία που θα διαχειριστεί την αποστολή σας στο κράτος προορισμού.